„Юзър“ – за хората и смарт технологиите, с усмивка

„Юзър“ – за хората и смарт технологиите, с усмивка

Новото заглавие в афиша на театър „Криле” е моноспектакъл на актьора Алексей Кожухаров – по текст, написан от него и от Боян Иванов, който е и режисьор на спектакъла.

Представлението разглежда сериозната тема за човека и смарт технологиите, но с усмивка, със средствата на хумора и иронията.

ЮЗЪР се представя с потребителското, а не с рожденото си име. ЮЗЪР не помни ЕГН-то си, но помни свръхкриптираната 24-символна парола на рутера си. ЮЗЪР обича прозорци и ябълки, но само под формата на операционни системи. ЮЗЪР има добра памет, общо около 3 терабайта на различните устройства. ЮЗЪР е над нещата, животът му се съхранява в няколко облака. ЮЗЪР винаги е онлайн, но на живо можеш да го видиш само на сцената. Ела, но не забравяй телефона си, за да снимаш и качваш в социалните мрежи след това!

„На мен този юзър през цялото време ми е симпатичен, дори когато попада в най-мрачните нотки. Дори когато е на дъното, отново ми е симпатичен и затова с удоволствие сме му „помогнали” да изплува от там и да се почувства накрая отново свободен”, сподели режисьорът Боян Иванов.

Спектакълът ще се играе на 9 ноември от 19.30 часа на Камерната сцена в театър "Сълза и смях", както и на 17 ноември от 19 часа в Yalta Art Room.

Източник: БНР