С невероятния си талант и енергия Лили Иванова покори сърцата на ловчалии

С невероятния си талант и енергия Лили Иванова покори сърцата на ловчалии

С невероятния си талант и енергия Лили Иванова покори сърцата на ловчалии. За пореден път примата на българската поп музика доказа класа, обаятелност  и емоционалност, които изпълниха залата на Драматичния театър в Ловеч.

С голям успех премина четвъртият концерт от националното турне на звездата и бенда й, на което БТА е медиен партньор. Билетите за него бяха разпродадени само за часове и затова бе обявена още една дата – 27 юни, за която също местата са изкупени.

Вълнението и обичта към Лили Иванова се виждаше в очите на малки и големи още преди примата на българската естрада да излезе тази вечер на сцената. Част от публиката споделиха пред БТА, че за пръв път идват на неин концерт, като за тях е сбъдната мечта.
„Искам да видя енергията й, да се насладя на гласа й, с който моето поколение е израснало. Лили Иванова е единствена“, сподели Румяна Вълчева от Ловеч.

Други нейни почитатели за пореден път се срещат с любимата си певица.
„Неповторима, уникална, за нас е всичко. Не сме пропускали неин концерт в Ловеч“, каза Румяна Георгиева.

Музикалният педагог Юлиана Близнакова я определи като „легенда, прекрасен човек и изпълнител, отдаден на това, което може да прави най-добре, икона, колос на българската поп музика“.

Според 21-годишната Дона Колева Лили Иванова за българите е най-добрата певица, незабравима и вечна.

Публиката не скри своите емоции и вълнение при вида на любимата певица, като я посрещна на крака и с аплодисменти. Тя дари почитателите си със своите песни, изпълнени от душа и с обич.

Възхищение и емоции предизвикаха новите парчета на примата, която омая присъстващите с големия си глас, сценично присъствие, но и с елегантен тоалет. Познатите на поколения българи песни като: „Детелини“, „За тебе бях“, „Щурче“, „Панаири“ и още емблематични хитове предизвикаха истински фурор сред публиката, която не спря да аплодира и пее с примата.

На няколко пъти тя бе извикана на бис от почитателите й, които не искаха да се разделят с нея.
На сцената с Лили бяха музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Веселин Веселинов – Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.

Тази вечер завърши серията априлски концерти от националното турне на Лили Иванова. Следващите й спирки са Враца (15 юни) и Мантана (16 юни), за които вече също няма билети.

Източник: БТА


Дата: 28.04.2022