Групата "Мюз" оглави британската класация за албуми

Групата "Мюз" оглави британската класация за албуми

Това е девети студиен албум на британската рок банда. Групата "Мюз" се изкачи на върха на подреждането в дебютната седмица на продукцията си. "Will Of The People" е първата тава, застанала начело на британската класация, в която е използвана NFT технология. 

Втората позиция в чарта е за Хари Стайлс с "Harry’s House". Продукцията е третата тава на изпълнителя, придобил световна слава като част от групата "Уан дайрекшън".  

Трети е Ед Шийран с албума си "=" ("Equals").

Диджей Калед с "GOD DID" заема четвъртата позиция в британското подреждане за албуми. Това е единадесети албум в кариерата на американеца. Той излезе на 26 август.

В челната петица място намира и Бионсе с "Renaissance", който излезе на 29 юли. Тя не беше издавала нова самостоятелна продукция от 2016 г. 

Елиза Роуз и Интепланетари криминал пък са начело на британската класация за сингли с "B.O.T.A. (Baddest Of Them All)". Те успяха да изместят от върха шотландското дуо "Ел Еф систем" с парчето "Afraid to Feel", заело втора позиция в тазседмичното подреждане.  

Третото място е за Елтън Джон и Бритни Спиърс със съвместния им сингъл "Hold Me Closer", който дебютира в британската класация. 

Източник: БТА