Полицията арестува родителите на основателка на група във FB срещу Бойко Борисов (обновена)

Полицията арестува родителите на основателка на група във FB срещу Бойко Борисов (обновена)

СОФИЯ — 21 Jan (PIA) — —

Основателката на групата във Facebook, озаглавена “Аз НЯМА да гласувам за Бойко Борисов и ГЕРБ!” Ралица Начкова съобщи, че в дома й са нахлули полицаи и са арестували родителите й.

“ХОРА,ПОМОЩ! В КЪЩИ СА НАХЛУЛИ ПОЛИЦАИ С ПИСТОЛЕТИ, БИЯ И ТОРМОЗЯТ СЕМЕЙСТВОТО МИ, ПОМОЩ, АЗ СЪМ НА РАБОТА В МОМЕНТА И НЕ ЗНАМ КАКВО ДА НАПРАВЯ, ДА СЕ ПРИБЕРА ЛИ В КЪЩИ ИЛИ…”, – е написала Ралица на стената на групата, която наброява около 2 000 души.

В групата, потребители, близки до Ралица Начкова твърдят, че е проведен разговор с известния столичен адвокат Марин Марковски, който ще поеме случая.

PRESSCLUB Information Agency (PIA) се свърза с адвокат Марин Марковски, който потвърди информацията за задържането Малина и Петър Начкови.

Адвокат Марковски каза също, че когато той е поел случая и е отишъл във ІІ РПУ, полицията е освободила родителите на Ралица Начкова, че няма данни за извършено престъпление и срещу тях няма да бъде повдигнато наказателно производство.

UPDATES:

16.49 ч. »„В момента пътуваме към Съдебна медицина със сестрата на Ралица. Брат й на Ралица е бил бит в краката”, – съобщи приятел на семейството пред PIA.

16.40 ч. »“Родителите ми са освободени и в момента се намират в болница, за да си извадят медицинско. Нищо не знам повече по въпроса, не мога да се свържа с тях, защото телефоните им са изключени”, съобщи пред PRESSCLUB Information Agency (PIA) Ралица Начкова.


16:11  21/01/2012